UA
Україна, м. Вишневе, вул. Київська, 27А, буд. В info@enext.ua
* безкоштовно з мобільного та стаціонарного

Каталог товарів E.NEXT

Енергопарк Польщі поповниться двома потужними СЕС

06 Сентября 2019
Енергопарк Польщі поповниться двома потужними СЕС

У Польщі, яка має найбруднішу структуру генерації в Європі (близько 80% вироблення електроенергії тут припадає на частку вугілля), оголошено про будівництво двох великих СЕС.

Сонячний парк потужністю 600 МВт буде побудований групою місцевих і іноземних інвесторів з Китаю та Швейцарії на деградованих землях — території колишніх вугільних розробок у Великопольському воєводстві на заході країни. Лідер проекту, компанія Energia Przykona повідомила, що учасники розраховують отримати дозвіл на підключення до мереж у наступному місяці та екологічних дозволів у першому кварталі майбутнього року. Інший об'єкт потужністю 500 МВт побудує польська державна енергетична компанія PGE для одного з найбільш енергоємних підприємств країни — виробника міді і срібла KGHM Polska Miedź — і на його майданчику.

Зворотний дзвінок

Залиште свою контактну інформацію, і ми зв'яжемося з вами протягом 10 хвилин.

Каталог товарів