UA
Україна, м. Вишневе, вул. Київська, 27А, буд. В info@enext.ua
* безкоштовно з мобільного та стаціонарного

Каталог товарів E.NEXT

Навчання Партнерів

29 Ноября 2018

28-29 листопада в офісі Електротехнічної компанії E.NEXT-Україна відбувся навчальний семінар, присвячений вивченню асортименту, технічних характеристик та особливостей застосування продукції Е.NEXT. Навчання цього разу пройшли співробітники одразу трьох компаній-Партнерів E.NEXT-Україна — ТОВ «ВКК «ЕЛЕКТРИФІКАТОР», ТД «ІНТЕРЕЛЕКТРО» і ТОВ «ПЕТ-ПРОМ».

Під час заходу учасники ознайомилися з базовим асортиментом та новинками продукції E.NEXT, зокрема з низьковольтним обладнанням, виробами для монтажу, системами для прокладання кабелю, арматурою СІП, світлотехнічною продукцією. Проектному освітленню була присвячена окрема доповідь, у якій були розглянуті основні підходи до проектування освітлення промислових підприємств, супермаркетів, житлових будівель.

Окремий блок семінару був присвячений енергоефективним рішенням Е.NEXT на базі частотних перетворювачів та установок компенсації реактивної потужності. Наші фахівці докладно розповіли про сфери їх застосування, економічні переваги, технічні особливості та приклади успішно реалізованих проектів; презентували колегам системи блискавкозахисту та заземлення.

Учасники семінару пройшли також навчання з сучасних технік продажів та закріпили отримані знання на практичних прикладах.

E.NEXT-Україна дякує Партнерам за активну участь у навчанні. Впевнені, що отримані знання допоможуть їм успішніше просувати продукцію Компанії на ринку України.

Навчання Партнерів

Зворотний дзвінок

Залиште свою контактну інформацію, і ми зв'яжемося з вами протягом 10 хвилин.

Каталог товарів