UA
Україна, м. Вишневе, вул. Київська, 27А, буд. В info@enext.ua
* безкоштовно з мобільного та стаціонарного

Каталог товарів E.NEXT

Майстер-клас для ТОВ «ІТЦ «ЕНЕРГООБЛІК»

02 Декабря 2018

30 листопада Компанія E.NEXT-Україна провела навчальний майстер-клас для співробітників компанії-Партнера — ТОВ «ІТЦ «ЕНЕРГООБЛІК».

Застосовуючи навчальні стенди власного виробництва, наші фахівці продемонстрували колегам дію та технічні параметри комутаційного обладнання E.NEXT, принципи роботи з пристроями захисного відключення (ПЗВ), ПЗВ із захистом від надструмів, автоматичними вимикачами, додатковим обладнанням до автоматичних вимикачів та ін.

Для обговорення колегам були запропоновані запитання за темою розробок Компанії. На всі запитання, що виникли під час навчання, працівники ТОВ «ІТЦ «ЕНЕРГООБЛІК» отримали змістовні консультативні відповіді.

Користуючись сучасними методами навчання, Компанія E.NEXT-Україна завжди підтримує своїх Партнерів. Її майстер-класи є ефективним засобом демонстрації новітніх електротехнічних технологій для розвитку навичок їх просування на ринку.

Майстер-клас для ТОВ «ІТЦ «ЕНЕРГООБЛІК»

Зворотний дзвінок

Залиште свою контактну інформацію, і ми зв'яжемося з вами протягом 10 хвилин.

Каталог товарів