UA
Україна, м. Вишневе, вул. Київська, 27А, буд. В info@enext.ua
* безкоштовно з мобільного та стаціонарного

Каталог товарів E.NEXT

Реконструкція комплексу БСК підстанції «Тересва»

26 Декабря 2019

Електротехнічна Компанія E.NEXT-Україна спільно з фахівцями ПрАТ «Закарпаттяобленерго» та за підтримки свого партнера — іспанської компанії International Capacitors (TM Lifasa) реалізувала проект повної реконструкції комплексу БСК підстанції 110/35/10 кВ «Тересва» загальною потужністю 5.3МВАр на напругу 10 кВ.

Комплекс складається з двох установок, 3 і 2.3 МВАр, зібраний на базі сучасних екологічно безпечних силових конденсаторів TM Lifasa, захищений мікропроцесорними терміналами GE Multilin 350 «General Electric», оснащений системами підтримки мікроклімату і блокування.

Встановлене обладнання дозволило розвантажити живильну лінію 110 кВ та живильний силовий трансформатор 110/35/10 кВ по реактивній потужності, підняти напругу на збірних шинах 10кВ та 35кВ, підвищити якість електропостачання споживачів.

Реконструкція комплексу БСК підстанції «Тересва»

Зворотний дзвінок

Залиште свою контактну інформацію, і ми зв'яжемося з вами протягом 10 хвилин.

Каталог товарів