UA
Україна, м. Вишневе, вул. Київська, 27А, буд. В info@enext.ua
* безкоштовно з мобільного та стаціонарного

E.NEXT-Україна та SIEMA-2020. Міжнародний симпозіум «Проблеми електроенергетики, електротехніки та електромеханіки»

09 Ноября 2020

29-30 жовтня E.NEXT-Україна брала участь у щорічному міжнародному симпозіумі SIEMA-2020. Співробітників Компанії було запрошено в якості офіційних спікерів на захід, який цього року проводився онлайн. Особливість проведення симпозіуму в тому, щоб донести до аудиторії проблеми вдосконалення електроенергетичних, електротехнічних та електромеханічних пристроїв та систем. Головна мета SIEMA-2020 — ознайомити науковців та представників енергетичної галузі з новітніми досягненнями досліджень та напрацювань підприємств України та інших країн.

У перший день проведення онлайн симпозіуму спікери Компанії E.NEXT-Україна розповіли про перспективні напрямки діяльності та відповіли на питання щодо асортименту продукції E.NEXT. Наступного дня SIEMA-2020 відбулися засідання шести профільних секцій, на яких виступили як досвідчені, так і молоді вчені, а також представники відомих електротехнічних компаній. Було проведено 107 секційних та 116 стендових доповідей, присвячених важливим фундаментальним та прикладним проблемам сучасної електротехніки. Ми вдячні організаторам та спонсорам за надану можливість та цікавість до продукції E.NEXT.

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, щоб не проґавити найцікавіші новини Компанії E.NEXT-Україна та новинки електротехнічного світу.

Зворотний дзвінок

Залиште свою контактну інформацію, і ми зв'яжемося з вами протягом 10 хвилин.

Каталог товарів